entasis er sammen med Garcés-De Seta-Bonet prækvalificeret til den internationale projektkonkurrence om restaurering og nybygning på Nyborg Slot



Entasis har med et team af fem førende rådgivere blevet prækvalificeret i den spændende internationale projektkonkurrence om restaurering og nybygning på Nyborg Slot.

Team entasis består af: Garcés-De Seta-Bonet Studio (Barcelona), Rønnow Arkitekter A/S, Charlotte Skibsted landskabsarkitekter, Grontmij A/S rådgivende ingeniører, og udgør tilsammen et stærkt tværfagligt hold af rådgivere med stor ekspertise indenfor arkitektur, masterplanning/ bybygning, landskab, restaurering og transformation.

Teamet er sammensat på baggrund af et fælles værdiggrundlag, som er baseret på en respektfuld tilgang til arbejdet med de kulturhistoriske værdier. Dette udfolder sig i spændet fra ’man-skal-ikke-kunne-se-at-vi-har-været-her”-restaureringstilgang til velovervejede, men tydelige og indlevede tilføjelser til det eksisterende i et markant moderne formsprog. Med vores stærke femkløver, der tilsammen råder over de påkrævede ressourcer til en opgave af denne art, ser vi frem til at tage fat på konkurrencen.

Referencer fra Garcés-De Seta-Bonet Studio (Barcelona) herunder: