entasis prækvalificeret til papirøen


entasis er henrykte over at være prækvalificeret sammen med henning larsen, man made land, buro happold og momentum til projektkonkurrencen om papirøens fortætning.

Christiansholm ligger med et grundareal på ca. 29 000 m² på en af Københavns mest attraktive placeringer, centralt i Inderhavnen – over for Nyhavn og Skuespilhuset og flankeret af Grønlandske Handels Plads og Operaen. Visionen er best online casino at udvikle et nyt bykvarter med liv og sjæl, hvor uderum og bebyggelse understøtter hinanden, og hvor de nære byrum afspejler stedets historiske kontekst. Øen skal primært huse boliger, men også butikker og restauranter. Derudover skal de deltagende teams komme med forslag til indpasning af en markant offentlig funktion, der tilgodeser samspillet mellem bygning og byliv og danner rammen for en original og oplevelsesrig ny destination i København.

Konkurrencen om Papirøen starter 5. oktober. Foruden teamet med Henning Larsen Architects i spidsen deltager en række anerkendte arkitekter fra ind- og udland, herunder Cobe, C.F. Møller, Adept, Holscher Nordberg, MVRDV og OMA.