Entasis’ partnergruppe kondenseres

Entasis blev grundlagt i 1996 af Signe og Christian Cold og har nu 27 års virke bag sig. Vi har de seneste 6 år haft stor glæde af Trude Mardal som partner i firmaet, men det har vist sig at være et kapitel, der nu afsluttes.

Trude viste allerede som studerende en ekstraordinær energi og arkitektonisk tæft, som er udbygget og vokset i samspil med entasis siden da. Efter godt 10 år som skattet medarbejder blev Trude partner i vores virksomhed. Sammen har vi vundet konkurrencer, bygget og realiseret masterplaner, bygninger og landskaber. Vi har i vores 27 år modtaget vores broderpart af priser og hæder, og Trude har selvsagt andel for dette i sin tid hos entasis.

Trude har nu valgt, at hun vil udfolde sit virke udenfor entasis. Vi er nået til enighed med Trude om, at vores samarbejde ophører.  Signe og Christian Cold har nu igen fuldt ejerskab over entasis, og vi ser frem til at føre vores firma gennem den fantastiske portefølje vi har p.t., og mod nye spændende projekter.

Vi vil naturligvis savne Trudes sprudlende faglighed og person hos entasis i dagligdagen. Men vi kan forsikre vores samarbejdspartnere om, at vi i fremtiden, som i de sidste 27 år, vil bidrage uændret værdiskabende til det byggede og oplevede miljø. Dette i samarbejde med gode bygherrer, brugere, ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører, kommunale medarbejdere og alle andre gode fagfolk i vores branche. Den forsikring kan vi stille, da vi sammen med vores associerede partner Dorte Hærvig Dalgaard og en god håndfuld af landets mest kvalificerede arkitekter har et erfarent, vidende og ambitiøst team; en stærk specialenhed, der målrettet kan løfte komplekse opgaver. Vi er til stadighed taknemmelige for den tillid der vises entasis og den hæder vi modtager.

Vi ønsker Trude god vind, og ser frem til de næste spændende og arbejdsomme 27 år med entasis.

Signe & Christian Cold

19.08.2022