Entasis er alt andet end en svingdørsvirksomhed. Vi værdsætter og tror på, at et langt samarbejde er til glæde for helheden. Vi søger at opbygge dybe og vedblivende relationer i vores team. Samtidig ønsker vi altid at skabe relationer til dygtige og dedikerede arkitekter, landskabsarkitekter og konstruktører. Vi er derfor interesseret i at høre fra dig hvis du:

  • deler vores faglige interesse og anslag
  • har min. 8 års projekteringserfaring
  • har høje færdigheder i både autocad og revit
  • har udvist egen interesse for og initiativ til at forfølge faglige ambitioner. Det kan være at tegne konkurrencer eller projektere i eget regi, engagement i faglige fora, undervisningserfaring etc. Med andre ord – hvis arkitekturens problemstillinger og værdiskabelse også rumsterer bag hjernebarken uden for almindelig arbejdstid.
  • er en holdspiller (som kan stå alene på marken hvis situationen kræver det).
  • kunne tænke dig at blive hos os i mange år.

 

praktik

Vi har mange års glædelig erfaring i at inkludere praktikanter i vores hverdag. Vi har ikke et færdig svar på et praktikforløb. Det er forskelligt fra person til person – alt efter hvilke ressourcer, nysgerrighed og proaktivitet man stiller med. vores mål og erfaring er at inkludere praktikanter i reelle konkurrence og / eller projekteringsforløb. Vores bud på et lærerigt semester er at sikre et balanceret forhold mellem studerende og erfarne arkitekter, 1 til 10 er normen. Praktikanter skal som minimum være dygtige brugere af autocad og/eller revit for at kunne blive integreret effektivt.

job og praktik

Vi søger at opbygge dybe og vedblivende relationer i vores team.