Strandskoven

År 2019-2021
Adresse greve strandvej 94
Bygherre HK Byg
Areal, m2 3.240 m2
Samarbejdspartnere Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma
Kundens ønskeliste som et besøg i en strandskov
fælles opholdssteder, grill og leg
masser af lys og udsigt til naturen
alt til hverdagen i ét plan
plads til familien
Projektkategori boliglandskabinteriørtotalrådgivning

Bebyggelsen er mere end en serie huse på stribe. Det er en skovbebyggelse, der tiltrækker dem, der gerne vil kende sin nabo og nyde den skønne grund i et rigt og varieret fællesskab. Uderummene er ikke domineret af ligusterhækkens privatiserede afvisning men af inkluderende lysninger, lommer og kroge, hvor beboerne kan mødes og være dagen over og året rundt – hvert sted til sin tid: læ, skygge, sol, vind.

Hver bolig sikres kvalitativt udeareal i nær tilknytning som en overgang til det fælles skovbunds landskab, og husenes udformning tager hensyn til privathed og indbliksgener på en nuanceret måde. Fællesskabet forankres... Læs mere

Et besøg på grunden er et besøg i en skov. Bunden er dækket af barnåle og stierne er lydløst bløde at træde på. Blandt bygningerne står talrige fyrretræer der linker til karakteren af strand og frisk luft på den anden side af strandvejen. Et besøg i Strandskoven skal stadig bære præg af skovens frodige stemning, skovbundens bløde stilhed og strandens friskhed og rå karakter.