entasis går på juleferie

Entasis går på juleferie og takker for året der gik – et år der har budt på lidt af hvert, akkurat som vi kender det fra tidligere år.

Vi føler os stærkt priviligerede over bogstaveligt talt at sidde midt på byggepladsen i Red Block, hvor vi er omgivet af pælerammere, store gravemaskiner, vibrationsmålere og andet spændende udstyr. Med en byggetilladelse på to af bygningerne, Mikkelhus og Nordhuset, er vi nu for alvor i gang.

Året har i det hele taget været præget af byggepladsbesøg og tilsyn med et hastigt voksende Kampsportsbyggeri på Nørrebro, et gennemtænkt elementbyggeri, Albertshøj i Albertslund, boligkarréen Kjeldahl Hus på Carlsberg, Strandskoven i Greve, som bliver indflytningsklar i det nye år og Toves Gaard, som står færdigt og har fået de første indflyttere.

Når vi ikke er på byggepladsen, tegner vi blandt andet en analyseopgave ’Kvadrant Øst’ for DTU, landskabs- og bygningsstudier på Sankt Hans for Roskilde Kommune, 14.000 etagemeter nybyg/transformation i Sydhavnen på en krævende grund i Scandiagade, 11.000 kvadratmeter plejecenter i en totalentreprisekonkurrence om Ny Søndervang på Frederiksberg, m.v.

Vores store projekt gennem mere end 10 år, Thomas B. Thriges gade, nærmer sig en færdiggørelse med afleveringen af de nordlige byrum. Bydelen blev indviet i sommer, selvom den sidste brolægger endnu ikke har forladt pladsen. Vi glæder os til at præsentere projektet i en samlet form i 2022.

Endelig har Trude Mardal bragt Manfred til verden, hvilket absolut tilhører kategorien Årets Største Begivenhed!

Og en dag i november lå der mails i Christians og Signes indbakker med besked om tildelingen af et livsvarigt hæderslegat fra Statens Kunstfond. Christian og Signe hyldes for ”med stor kraft at omsætte en sjældent set byggeteknisk indsigt og konstruktiv nysgerrighed til værker med en markant poetisk signatur”. Vi er selvsagt usigeligt stolte over den flotte tildeling i et eksklusivt selskab af særligt udvalgte.

Med disse ord ønsker entasis alle bygherrer, samarbejdspartnere og kolleger en rigtig glædelig jul!

17.12.2021